در جست و جوی آملیا ارهارت؛ راز بزرگ ناپدید شدن یک ستاره

به گزارش مجله سرگرمی، وب سایت فرادید: ناپدید شدن آملیا اِرهارت - و نظریه هایی دربارۀ اینکه چه اتفاقی برایش افتاده - برای دهه ها یکی از موضوعات جالب و بحث برانگیز بوده است.

در جست و جوی آملیا ارهارت؛ راز بزرگ ناپدید شدن یک ستاره

در سال 1937، این هوانورد آمریکایی در سفری به دور دنیا ناپدید شد و هیچ ردی از خود به جای نگذاشت. اکنون یک عملیات جست وجوی جدید با مشارکت رابرت بالارد - همان فردی که کشتی تایتانیک را پیدا کرد - آغاز شده تا شاید نشانه ای از این هوانورد زن پیدا کند.

در حالیکه بالارد بسیار خوش بین است، بسیاری از کارشناسان تردید دارند او بتواند ردی از این هوانورد پیدا کند. آملیا اِرهارت فقط ستاره ای در عالم هوانوردی نبود، او یک سلبریتی هم بود. او نخستین زن در سال 1932 بود که بدون توقف بر فراز اقیانوس اطلس پرواز کرد. پنج سال بعد او سفری را آغاز کرد که قرار بود سفری به دور دنیا باشد.

پرواز او به قدری هیجان انگیز می نمود که در اغلب روزنامه های دنیا عنوان هایی را به خود اختصاص داد. دوروتی کوچرین، رئیس موزۀ ملی هوا و فضا در آمریکا، می گوید: ارهارت ستودنی ترین زن در دهه 1930 در آمریکا بود. او یک خلبان رکورد-شکن بود و در صنعت هوانوردی که مردان در آن غالب بودند، کار می کرد.

سفر او از ساحل غربی آمریکا آغاز شد، او نخست به برزیل رفت و سپس از عرض اقیانوس اطلس عبور کرد، به آفریقا، خاورمیانه، هند، اندونزی، استرالیا و درآخر به گینه نو پاپوآ پرواز کرد. از آنجا به بعد فقط کافی بود از اقیانوس آرام عبور کند. او قرار بود در هاوایی فرود بیاید و از آنجا به خاک اصلی آمریکا پرواز کند. اما بعد از آنکه از پاپوآ پرواز کرد دیگر خبری از او شنیده نشد.

از آن موقع سؤالی مطرح است و آن اینکه چه اتفاقی برای آملیا افتاد؟

کوچرین می گوید: ناپدید شدن او بدون اینکه ردی از خود باقی بگذارد یکی از بزرگترین راز های تمام دوران هاست.

مردی که تایتانیک را پیدا کرد

پیدا کردن لاشۀ تایتانیک یگانه موفقیت رابرت بالارد نبوده است. این مرد 77 ساله تاکنون توانسته بقایای کشتی جنگی بیسمارک متعلق به نازی ها را در اعماق اقیانوس اطلس پیدا کند. علاوه بر آن لاشۀ انواعی از کشتی ها را در سراسر دنیا شناسایی نموده است.

رابرت بالارد

او می گوید: داستان آملیا ارهارت همیشه مرا به وجد آورده است، زیرا او با انجام دادن ِکاری که تمام دنیا گمان می کردند ناممکن است، دنیا را شوک زده کرد. این کار بسیار شبیه کاری بود که من به منزله یک کاوشگرِ اقیانوس دوست داشته ام انجام دهم.

بودجه این اکتشاف که از 7 آگوست آغاز شده است توسط برنامه نشنال جئوگرافیک تأمین و در قالب یک برنامه مستند تلویزیونی پخش خواهد شد.

کجا را باید گشت؟

کجا باید به دنبال ارهارت و هواپیمایش بود؟ این مأموریت از جزیره کوچک نیکومارورو وسط اقیانوس آرام آغاز خواهد شد. ارهارت در دوم جولای 1937 به همراه یک هوانورد دیگر به نام فرد نونان پرواز می کرد و هر دو طی پیغامی گفته بودند به جزیره هاولند نزدیکند؛ اما سوخت آن ها در حال تمام شدن است.

فرد و آملیا

آخرین پیغام رادیویی آن ها می گوید روی خط هوایی در طول جزیره هاولند در پرواز بودند. بعد دیگر پیغامی شنیده نمی گردد. اما از آنجا که در این خط هوایی، به سمت جنوب غربی، جزیره نیکومارورو - در فاصله 648 کیلومتری هاولند - واقع شده است؛ محققان حدس می نمایند که آن ها ممکن است جزیره هاولند را گم نموده و اشتباهی در جزیره نیکومارورو فرود آمده باشند.

اگر چنین اتفاقی افتاده باشد، آن ها فقط چند روز می توانستند زنده بمانند. در این جزیره کوچک آب شیرین پیدا نمی گردد و آن ها از بی آبی و بی غذایی تلف شده اند.

نظریه های جایگزین در این زمینه بسیار زیاد است - بعضی از این نظریه ها بسیار عجیب اند.

عکسی که می گوید فرد و آملیا در ژاپن بوده اند.

یکی از این نظریه ها مدعی است که ارهارت به سمت شمال رفته و در جزایر مارشال فرود آمده است؛ جاییکه توسط ژاپنی ها دستگیر و وادار شده در طی جنگ دنیای دوم علیه آمریکا تبلیغ کند.

در سال 2017، عکسی منتشر شد که ارهارت و نونان را روی یک اسکله در جزایر مارشال نشان می داد، اما عکس به قدری مبهم بود که نمی شد از آن نتیجه گیری قطعی کرد. هیچ گزارشی از ژاپنی برای تأیید این مدرک وجود ندارد.

یک داستان دیگر مدعی است که ارهارت احتمالاً بعد از یک دوره زندانی در ژاپن به آمریکا بازگشته و تحت نامی جعلی جایی در نیو جرسی به زندگی آرام خود ادامه داده است. برای این ادعا هم مدرکی وجود ندارد.

نظریه نیکومارورو بیشترین تعداد حامیان را دارد. این نظریه با عکس محوی از لاشه قسمتی از یک هواپیما که در جزیره پیدا شده، تقویت شده است. حتی استخوان های انسان هم در جزیره پیدا شده که بعضی مدعی اند متعلق به ارهارت بوده است.

این استخوان ها در دهه 1940 پیدا شد و ابتدا تصور می شد متعلق به یک مرد است، بعدها، پزشکی قانونی از روی تصاویر اعلام نمود که این استخوان ها متعلق به یک زن است که از یک اروپایی متوسط بلندتر بوده است. این می تواند به این معنی باشد که این استخوان ها به آملیا ارهارت تعلق داشته است.

یکی از هواداران نظریه جزیره نیکومارورو، اریک گیلِسپای، رئیس گروه بین المللی جست و جوی هواپیما های تاریخی است. او بار ها به این جزیره کوچک سفر نموده و اشیائی پیدا نموده که حکایت از حضور زنی از دهه 1930 در این منطقه دارند.

او می گوید بعد از قطع شدن صدای پیغام، سیگنال هایی از این منطقه دریافت شده که او باور دارد از طرف نونان و ارهارت بوده است.

در طی دهه های گذشته جست و جو های بزرگی در اطراف جزیره هاولند اجرا شده، اما همگی شکست خورده اند.

گیلسپای می گوید: این کوشش های تکراری و جالب توجه برای حل این معما طبیعتاً توجه رسانه ها را به خود جلب خواهد نمود.

استقبال مردم نیویورک از آملیا بعد از سفری که به تنهایی بر فراز اقیانوس اطلس انجام داد

بعضی کوشش های رابرت بالارد برای یافتن لاشه هواپیما در جزیره نیکومارورو را از همین حالا محکوم به شکست می دادند. آن ها می گویند چند روز بعد از ناپدید شدن ارهارت یک هواپیما توسط آمریکا به منطقه فرستاده شد، اما چیزی پیدا نشد.

kheimehnews.ir: خیمه نیوز، با مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه شوید.

italyro.ir: تور ونیز: سفر به اروپای شگفت انگیز

منبع: برترین ها
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 41540

به "در جست و جوی آملیا ارهارت؛ راز بزرگ ناپدید شدن یک ستاره" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در جست و جوی آملیا ارهارت؛ راز بزرگ ناپدید شدن یک ستاره"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید